Våra Samarbetspartners

OBS! Löpare som deltar i Tavelsjö Halvmarathon får även ta del av unika erbjudanden från våra sponsorer, läs vidare här

Team Sportia Umeå

Vi vet vad som krävs!


Etting Maskin o Service

Välkommen till Etting Maskin & Service AB

Vi är en ung och modern verkstad som ligger i Långviken, Tavelsjö. I vår 200m2 stora verkstad utför vi service och reparationer av alla bilmärken samt övriga maskin- och fordonstyper. Vi utför även AC-service, hjulinställningar och däckservice. Vi jobbar med allt från gräsklippare till lastbilar.

Vi är ackrediterade av SWEDAC för att släcka besiktningens 2:or på personbilar, lätta lastbilar och släp.


ICA Nära Matboa

Välkommen till ICA Matboa!

En riktigt bra mataffär för dina dagliga inköp i Tavelsjö.

Vi ses i butiken!


Bilspektrum

År 1973 bildade Åke och Lars Oscarsson Bilspektrum AB. Företaget ägs och drivs numera av bröderna Eric och Per Oscarsson. Bilspektrum är ett genuint familjeföretag som ständigt strävar efter att ge nya och befintliga kunder den trygghet de har rätt att kräva. Hög servicenivå i alla led är vår främsta målsättning.

Sedan år 2001 är Bilspektrum AB Hyundaiåterförsäljare med fullserviceanläggning. 2004 byggde Bilspektrum AB ny bilhall samt verkstadsanläggning. Utbyggnaden var en naturlig följd av den gynnsamma försäljningsutveckligen samt den ökande eftermarknaden. Bilspektrum AB kan nu möta både nya och befintliga kunders behov med Umeås modernaste bilverkstad samt med Sveriges kanske mest kvalificerade mekaniker.

Alla på företaget strävar efter att nå korta bokningstider för service, reparationer samt däckskiften. Bilspektrum AB har också en lång tradition att sälja begagnade bilar och du hittar alltid ett 40-tal fräscha och välservade bilar hos oss.

Vi på Bilspektrum AB hälsar Er varmt välkommen till en trivsam och trygg bilaffär.


Umara

Vi är specialister inom nutrition/energi för uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå där nutritionen är ett av många viktiga verktyg.

Facebook:


Qvistigt

Qvistigt är ett företag vars syfte är att skapa skräddarsydda lösningar åt Företag och föreningar. Qvistigt har skapat denna hemsida och arbetar även med andra verksamheter som tex:

-Sportevent som tex Tavelsjö Halvmarathon, festliga event, mindre program och spel för datorer, hemsidor, sist men inte minst så hjälper även Qvistigt till med bygghjälp vid mindre projekt.

Qvistigt drivs av egenföretagaren Tobias Sundqvist

Kontakt: 070-323 64 15, tobias.sundqvist@gmail.com


Svenska kyrkan tavelsjö församling

Tavelsjö Församling, "kyrkan mitt i byn". Vill vara en naturlig samlingsplats för människor i alla åldrar, vi vill tillsammans med skola, föreningar, företag, arbeta för att Tavelsjöbygden ska vara en öppen och välkomnande plats för alla, både de som bor här, och de som besöker vår vackra bygd.


Oxvikens Gård HB

Ett litet lantbruk med ekologisk KRAVcertifierad grönsaksodling och fårhållning.

På gården finns får, lamm, hästar, kaniner och höns. Cykel och mopedverkstad.

Våra produkter hittar man på gården och marknader som Bondens Egen Marknad mfl.


ada spa

ada spa är den lilla salongen med det stora hjärtat, som erbjuder olika typer av massage, ansiktsbehandlingar och andra behandlingar som får dig att må bra.

Salongen är vackert belägen i skogen vid Tavelsjön, i en liten stuga på vår gård. Produkterna som används är snälla mot din hud, djur och natur.

Jag som utför behandlingarna heter Josefine Valmsjö och är utbildad hud- och spaterapeut samt friskvårdsmassör.