Tavelsjö Mini något för hela Familjen!


Loppet för barnen blev en stor succe och är en populär sak som gör att Tavelsjö Halvmarathon är ett event för hela familjen.


Gå in här och läs mer om loppet

Maskeradtävling!


Många tycker det är skoj att göra något extra i samband med Tavelsjö Halvmarathon och vi vill ge något tillbaka till er som gillar att klä ut sig i samband med loppet.


Vi kommer lotta ut fina priser bland er som angett i anmälan att ni kommer klä ut er. Vi samlas för ett foto innan start och väl i mål kan ni som om ni vunnit något.

Har ni redan anmält er eller vill bestämma det senare kan ni enkelt logga in och ändra er anmälan ändra fram till en vecka innan loppet.

Nytt ungdomslopp!


Ungdomsloppet har varit mycket omtyckt och vi välkomnar även i år alla ungomar i åldern 8-17 år. Loppet startar kl 10.00 och start och mål är vid kyrkan där Tavelsjö Halvmarathon ska starta.


Tidtagning sker för alla som är med och väl i mål får alla en fin medalj och något gott att äta. Dessutom lottar vi ut ett fint pris bland de som är med. Loppet är 2.5km och behöver man support av en förälder för att ta sig runt så går det bra. Läs mer om loppet här.

Presentkort!


Passa på att ge bort ett presentkort till någon ni känner. Tavelsjö Halvmarathon är en fantastisk upplevelse och ett lagomt mål att träna för under sommaren.

Logga in på dina sidor för att ge bort ett presentkort till någon, senast en vecka efter beställning ligger det i er brevlåda.


Upplev loppet!